HV Plast AS – Et solid valg

HV Plast AS er en ledende produsent av sprøytestøpte produkter i plast. Da vi startet produksjonen av tekniske plastartikler i 1945, var vi først i Norge. I dag driver vi serieproduksjon i stor skala, og er en trygg samarbeidspartner som du kan stole på. Helt siden etableringen i 1900 har Hønefoss Verktøifabrik – nå HV Plast AS – alltid tilpasset seg markedets behov. Med moderne produksjonsanlegg og 25 kompetente ansatte, er HV Plast i dag en ledende aktør innen vårt fagfelt. Vår erfaring kommer deg som kunde til nytte, og vi fokuserer på langvarige samarbeid.

Kvalitet og punktlighet

Om du velger oss, kan vi tilby deg

  • Moderne og fleksibelt produksjonsutstyr med høy automasjonsgrad
  • En samarbeidspartner med høy plast-teknisk kompetanse
  • Riktig kvalitet til rett tid
  • Totalleveranser

Vårt produksjonsutstyr er basert på drift døgnet rundt, noe som sikrer hurtig og punktlig levering. De moderne lokalene vi bygget i 2001, har allerede vært gjennom tre utvidelser, og vi er en bedrift med ambisjoner om fortsatt vekst! HV Plast AS har sentral beliggenhet på Østlandet. Fra Hønefoss er det under en time til Oslo, Drammen Havn og Gardermoen, og dette gjør oss til en effektiv samarbeidspartner for industri i både Norge og Europa.

Sikrer hele prosessen

Som totalleverandør tar vi ansvar for hele prosessen. Vi sørger for både produksjon, montasje, lageroppbevaring og logistikk – vår jobb er fullført når produktene er fremme hos dine kunder. Gjennom effektiv drift og konkurransedyktige betingelser er HV Plast et attraktivt alternativ for deg som kunde!