Kunde
Bransje
Produkter
Brannsikkerhet

Komponenter til brannsikkerhetsutstyr

Autronica Fire and Security AS er ledende innovatør, produsent og leverandør av brannsikkerhetsutstyr. Produktene ivaretar sikkerhet på land og til sjøs, verden over. Selskapet eies av United Technologies Corporation og har over 380 ansatte innen utvikling, produksjon og markedsføring av brannsikkerhetsutstyr. Autronica Fire and Security AS er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Trondheim.

Automotive

Komponenter til bremsesystemer

Kongsberg Automotive har hovedkontor i Kongsberg, og har 33 produksjonsanlegg i 20 land. Selskapet, med en omsetning på ca MEUR 850 og ca. 10.000 ansatte, utvikler og leverer systemløsninger til bilprodusenter rundt om i verden.

Automotive

Komponenter til drivstoffsystemer

TI Automotive utvikler og produserer nyskapende drivstoff tank systemer for diesel, bensin og flex-fuel. TI Automotive drivstofftanker forbedrer drivstoff system ytelse og er utviklet for redusert fordamping, lave utslipp og lav vekt. TI Automotive har 18,500 ansatte på 130 steder i 28 land.

Vindu og dørproduksjon

Underkomponenter til vinduer

NorDan konsernet er en av Skandinavias ledende vindus- og dørprodusenter med ca. 1300 medarbeidere og en konsernomsetning på 1,4 milliarder kroner.

Produksjon elektromateriell

Stikkontakter
Lysbrytere
Diverse el.matr.

ELKO er Norges ledende leverandør av elektromateriell. De har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 60 år. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. Produkter fra ELKO kan du finne i de aller fleste norske hjem. ELKO er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele og nettverksprodukter. Selskapet har 174 medarbeidere i Norge, 23 i Sverige og 11 i Finland. ELKO omsetter for ca. 670 millioner kroner.

Produksjon varmtvannsberedere

Deler til varmtvannsberedere

Europas ledende produsent av rustfrie varmtvannsberedere. Virksomheten er inndelt i 3 hovedmarkeder: Norge, Eksport og OEM. OSO omsetter i dag for ca. 500 mill. NOK.

Ventiler og utstyr til varmtvannsberedere

Plastkomponenter til ventiler mm.

Sole AS er en norskeid familiebedrift i Eggedal som har levert ventiler og annet utstyr til varmtvannsberedere gjennom 3 generasjoner. Produktene utvikles og produseres i toppmoderne fabrikk.  Sole AS omsetter for ca. 75 mill. NOK. og har 40 ansatte.